Ћир > Интернет > О Спинтеру

О Спинтеру

Поште Српске (Предузеће за поштански саобраћај Републике Српске а.д. Бањалука) су један од три поштанска оператера у Босни и Херцеговини и са 269 јединица поштанске мреже у свом стаставу покривају подручје цијеле Републике Српске. Предузеће је основано 10. децембра 1996. године, након раздвајања некада заједничког ПТТ система Републике Српске.

7. маја 2002. године Поште Српске су почеле са пружањем Интернет услуга као самостални Интернет Сервице Провидер Спинтер.

У Спинтеровој широкој понуди услуга лако чете пронаћи професионално рјешење за Ваше присуство на Интернету. Наши сервери смјештени су у савременом дата центру, опремљеном симетричним 50 Мбпс уплинком, видео надзором, противпожарном заштитом, резервним напајањем, а на располагању Вам стоји врхунски wеб контролни панел и Спинтерова техничка подршка.

Nije bilo moguće pronaći Web aplikaciju na adresi http://old.postesrpske.com/sites/state/cp/internet/o-nama. Proverite da li ste ispravno uneli URL adresu. U slučaju da URL adresa služi za postojeći sadržaj, administrator sistema će možda morati da doda novi zahtev za mapiranjem URL adrese za namenjenu aplikaciju.
Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) О нама
Ћир > Интернет > О нама