Ћир > Интернет > Услуге > Спинтер wеб дизајн

Спинтер wеб дизајн

Имати презентацију своје фирме, услуга или дјелатности на Интернету одавно је прерасло у потребу. Више ниједна озбиљна фирма не занемарује своју Интернет презентацију, а све већи број њих велики дио свог пословања обављају управо преко Интернета.

Због муњевитог ширења овог тренда који је захватио и нашу земљу, питање у пословном свијету више није да ли имате wеб страница, већ каква је, колико је функционална и прегледна, постоји ли интеракција са корисником, те шта све њен посјетилац може постићи самом посјетом.

Израда презентације укључује њено осмишљавање како би се могућности Интернета искористиле на најбољи могући начин, креирање оригиналног графичког рјешења и пратећих илустрација.

Заједно са Вама планирамо страницу, а ви учествујете у самој њеној изради тако што дајете приједлоге и сугестије у циљу њеног побољшања и прилагођавања вашим потребама.

услуга  цијена
 Почетна статичка страна  45 КМ
 Додатна статичка страна  25 КМ
 Динамичка wеб презентација 
 (Укључује до 10 страна, CMS, wеb hosting (Large пакет)
 на 1 годину, регистрацију једног домена на 1 годину)
 500 КМ

У цијене није укључен ПДВ (17%)

Nije bilo moguće pronaći Web aplikaciju na adresi http://old.postesrpske.com/sites/state/cp/internet/usluge. Proverite da li ste ispravno uneli URL adresu. U slučaju da URL adresa služi za postojeći sadržaj, administrator sistema će možda morati da doda novi zahtev za mapiranjem URL adrese za namenjenu aplikaciju.
Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Услуге
Ћир > Интернет > Услуге > portal > web-dizajn