Ћир > Услуге > Физичка лица > Поштоноша на кућном прагу

Поштоноша на кућном прагу

Поште Српске излазе у сусрет сваком кориснику појединачно. Уколико немате времена или из било којег другог разлога не можете отићи до Вама најближе поште, а желите да платите било који рачун, то можете учинити путем поштоноше у Вашем дому.

Шта све могу платити код поштоноше?

Код поштоноше можете платити рачун за фиксни телефон, мобилни телефон, воду, смеће, електричну енергију, рату кредита као и све друге уплате по платном промету (на жиро рачун).

Које услуге још могу користити путем поштоноше?

Код свог поштоноше можете предати на пренос вриједносно, препоручено или обично писмо, а такође можете уплатити и поштанску упутницу.
Код свог поштоноше можете купити срећке, допуне за мобилне телефон свих оператера, новине, телекард картице, коверте, поштанске марке.

Како поштоноша може да зна да ја хоћу да користим неку од ових услуга?

Уколико поштоношу виђате свакодневно или бар често, реците му да желите да обавите неку од понуђених услуга и он је обавезан да вам пружи тражену услугу.

Међутим, уколико поштоношу нисте видјели, а желите да користите неку од понуђених услуга, можете позвати број 1371 Хало центра Пошта Српске и поручити поштоношу који ће доћи на вашу адресу.

Напомена: Долазак поштоноше не можете поручити у нерадне дане и ван његовог радног времена (послије 15 часова).

 
Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Физичка лица
Ћир > Услуге > Физичка лица > portal > Postonosa-kucni-prag