Ћир > Пошта > О пошти > Управа

Управа

Miladin Radovic

Миладин Радовић, дипл. инж. саобраћаја

Директор

Рођен 1988. године у Љубовији. Дипломирани инжењер саобраћаја и власник више приватних предузећа.
Успјешан привредник и одборник у Скупштини општине Братунац. Ожењен, отац троје дјеце.
Од јула, 2019. године преузима функцију директора Пошта Републике Српске.

Bozana Trninic

Снежана Радовановић, дипл.ек.

Извршни директор за економске и рачуноводствене послове

Рођена је 1955. године у Сарајеву, гдје је 1974. завршила Гимназију, а 1979. године на Универзитету у истом граду и Економски факултет. По завршетку студија, у Јавном жељезничком предузећу "Сарајево" обављала је одговорне и руководеће послове из области рачуноводства и финансија. У производној фирми у Вишеграду од 1996. до 2003. године радила је на пословима руководиоца рачуноводства у Сектору за рачуноводство и финансије. У Главној служби за ревизију Јавног сектора РС, као спољни сарадник у 2005. години обављала је ревизију финансијских извјештаја Електропривреде РС. Као овлаштени ревизор 2007. године је радила у "ЕФ Ревизору" д.о.о. Бања Лука. У Предузећу за поштански саобраћај Републике Српске у периоду од 2008. до 2018. године обављала послове интерног ревизора. Посједује сљедећа звања у струци: овлаштени ревизор, овлаштени интерни ревизор, сертификовани рачуновођа и посредник у осигурању.

Milenko Vuceta

Мр Миленко Вучета, дипл.инж.

Извршни директор за за поштанске и шалтерске послове

Рођен је 1966. године у Нишевићима код Приједора. Факултет прометних знаности у Загребу, смјер ПТТ промет, завршио је 1990. године, те је на истом факултету и магистрирао. По завршетку студија запослио се у РЈ за поштански саобраћај Нови Сад, а након тога, споразумом о преузимању радника, прелази у Предузеће ПТТ саобраћаја "Крајина", данашње Поште Српске.  У пошти је радио на мјестима руководиоца службе, директора радне јединице за поштански саобраћај, те замјеника директора Предузећа.  Од 2013. године до априла 2016. године радио је на мјесту начелника Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Града Бањалука. Ожењен, отац двоје дјеце.

ZoranProtic

Зоран Протић, дипл.инж.

Извршни директор за Информационо - комуникационе технологије, развој, продају и маркетинг

Рођен је 1975. године у Бањалуци, гдје је 2004. године завршио Електротехнички факултет, и стекао звање дипломираног инжењера електротехнике. У Поштама Српске запослен је од 2004. године. Прије именовања, радио је на мјесту руководиоца Службе за развој у области Информационих технологија и развоја. Отац четверо дјеце.

Snjezana martic

Сњежана Мартић, дипл.саобраћајни инж.

Извршни директор за правне, опште послове, људске ресурсе и инвестиције

Рођена је 30.03.1963. године у Котор Варошу. Саобраћајни факултет завршила је у Београду, Одсјек за ПТТ саобраћај, те стекла звање дипломирани саобраћајни инжењер. У периоду од 1994. до 2000. године обављала послове у оквиру поштанске експлоатације са средњом, вишом и високом стручном спремом. Након тога, у Поштама Српске обављала функцију Директора РЈ ПСЦ Бања Лука. У периоду од 2001. до 2005. године била је руководилац Службе за транспорт и прераду пошиљака, а затим од 2005. до 2006. године савјетник Управе предузећа за корпоративно управљање. Од 2006. до 2015. године изабрана за Извршног директора за поштански саобраћај, а након тога од 2017. године савјетник у Пословном кабинету. Мајка је једног дјетета.

Nije bilo moguće pronaći Web aplikaciju na adresi http://old.postesrpske.com/sites/state/cp/posts/o-posti. Proverite da li ste ispravno uneli URL adresu. U slučaju da URL adresa služi za postojeći sadržaj, administrator sistema će možda morati da doda novi zahtev za mapiranjem URL adrese za namenjenu aplikaciju.
Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) О пошти
Ћир > Пошта > О пошти > portal > Uprava