Ћир > Пошта > О пошти > ПОРУКА ДИРЕКТОРА

ПОРУКА ДИРЕКТОРА
Као дио глобалне поштанске породице и један од три јавна поштанска оператера у Босни и Херцеговини, Поште Српске, самостално, економски и технолошко независно, дјелују на цјелокупном подручју Републике Српске, обезбјеђујући корисницима доступност универзалних и других поштанских услуга.

Испуњавајући један од основних принципа јавне поштанске службе, принцип доступности, Поште Српске, сврстава у један савремен, тржишно орјентисан, поштански систем.  Распрострањеном мрежом поштанских објеката, у најудаљенијим дијеловима Републике Српске, као и могућношћу да путем поштоноша, и на кућном прагу, корисник изврши своје услуге, Поште Српске дефинише као идеалног партнера у раду са становништвом.

Кључ за опстанак у све неизвјеснијој борби на тржишту на којем влада велика конкуренција, Поште Српске проналазе у квалитетној услузи. У настојању да што потпуније  задовоље  повјерење грађана, стечено кроз дуги низ година,  своје пословање усмјеравају, првенствено, на ширење поштанске мреже, те увођење нових и усвршавање постојећих услуга.
Усвајајући најбоље примјере из праксе, уз истовремено кориштење технолошких  рјешења других успјешних поштанских оператера, Поште Српске полако заузимају  позицију лидера у пословању са становништвом.

Наиме,  као једна од чланица Свјетског поштанског савеза и Post Europ-a, односно европског удружења поштанских оператера, Поште Српске редовно пратe и активно учествују у свим међународним активностима, усаглашавајући и примјењујући корисне савјете и препоруке из области поштанског саобраћаја. Званичном додјелом међународног кода (IMPC), те његовом регистрацијом у бази података Свјетског поштанског савеза, Поште Српске су коначно оствариле равноправан статус са друга два оператера у БиХ у области међународног поштанског саобраћаја. Добијање међународног кода за Поште Српске значи технички услов за успостављање директне размјене међународних пошиљака са свим земљама свијета, која ће обезбиједити повећање брзине и квалитета преноса пошиљака, као и смањење трошкова преноса пошиљака.

Кроз свој развој настојимо  допринијети и развоју друштва у цјелини. Основни мотив нам је опстанак на тржишту Републике Српске, те  формирање стабилне и ефикасне поштанске мреже која ће осигурати висок квалитет поштанских и других услуга које пружамо корисницима.
У своме раду највећу пажњу и даље ћемо посвећивати својим корисницима, уводећи нове услуге, те прилагођавајући постојеће услуге потребама времена у којем живимо.


Јасминка Кривокућа, дипл. ек.

Nije bilo moguće pronaći Web aplikaciju na adresi http://old.postesrpske.com/sites/state/cp/posts/o-posti. Proverite da li ste ispravno uneli URL adresu. U slučaju da URL adresa služi za postojeći sadržaj, administrator sistema će možda morati da doda novi zahtev za mapiranjem URL adrese za namenjenu aplikaciju.
 
Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) О пошти
Ћир > Пошта > О пошти > portal > poruka